Thuiswerkcadeaus die je aangehaakt houden

Ook in het laatste kwartaal van 2020 blijven de meeste bedrijven thuiswerken. De nieuwigheid is er nu wel een beetje van af en daarom is het belangrijk om je medewerkers gemotiveerd en aangehaakt te houden. Van eenvoudige snackpakketten tot grote virtual events boxes, wij helpen je graag bij het samenstellen en verzenden van mooie care packages voor je werknemers. Hieronder geven wij je drie thuiswerk cadeautips om fysiek verbonden te blijven in een virtuele wereld.

Bijeenkomst kit

Hou je medewerkers gehydrateerd, energiek, verbonden en geïnspireerd tijdens een (lange) online vergadering met een bijeenkomst kit! Denk bijvoorbeeld aan gifts zoals een gepersonaliseerde waterfles, een notebook om mee te schrijven of snacks voor tussendoor. Maar vergeet ook niet belangrijke documenten toe te voegen aan je kit, zodat je medewerkers betrokken blijven bij je verhaal. Wij zorgen ervoor dat we jouw toevoeging meenemen in de verzending.

Virtual Event Box

De wereld is de afgelopen maanden enorm veranderd. Live evenementen zijn bijna niet meer mogelijk en daarom moeten we nu op een nieuwe manier in contact zien te blijven met onze medewerkers, relaties en klanten. Heb je een event op de planning die door het coronavirus niet fysiek door kan gaan en organiseer je ‘m nu online? Geef je medewerkers dan een Virtual Event Box! Organiseer je bijvoorbeeld een netwerkevenement? Stuur je bezoekers dan een borrelbox op voor aan het einde van de bijeenkomst. Een wijntje of een biertje met wat lekkere snacks doen het altijd goed.

Comfortabel thuiswerken

Nu iedereen langer blijft thuiswerken is het van belang dat je medewerkers worden geholpen met de juiste spullen om thuis een fijne werksfeer te creëren. Thuiswerken brengt verschillende uitdagingen met zich mee, denk bijvoorbeeld aan andere thuiswerkers of kinderen. Handige gadgets om jezelf gefocust te houden kunnen dan een uitkomst bieden. Verras je medewerker met een thuiswerkpakket vol handige producten zoals een mooie laptopstandaard en toetsenbord voor die ergonomische werkhouding, draadloze earbuds met gepersonaliseerde case of een Noise Cancelling koptelefoon om de wereld even buiten te sluiten als jij aan het werk bent.

Er bestaan talloze manier waarop je je medewerkers op de juiste manier kunt verrassen en ondersteunen bij het thuiswerken. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte thuiswerkcadeau. Vul het formulier in of stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Leave a Reply