Thuiswerken: Cadeautjes voor thuiswerkers

Er is een bizarre en onzekere tijd aangebroken. Het dringende advies van de overheid is nu om thuis te werken wanneer dat kan en zoveel mogelijk sociale afstand in acht te nemen. Daarom slaan veel mensen de komende tijd hun werklaptop open vanaf de eettafel en hebben we onze meetings via Skype of Zoom. Voor veel bedrijven staan hun medewerkers voor een driedubbele uitdaging. Als eerste zijn er natuurlijk de zorgen en onzekerheid over de eigen gezondheid en die van familie en vrienden. Daarnaast is met iedereen tegelijk thuiswerken voor veel mensen nieuw. Veel bedrijven zijn hier nog niet op ingericht en dat betekent dat er snel geschakeld moet worden. Als laatste moet iedereen het gezinsleven ook nog draaiende houden en dus aandacht verdelen tussen het werk en het gezin.  

Bedrijven vragen de komende tijd extra veel van hun medewerkers. We moeten met elkaar het beste uit de situatie te halen en elkaar zo veel mogelijk te ondersteunen. Door thuis te werken komt de sociale functie van werk te vervallen. Dit aspect valt niet te onderschatten: sociaal contact verrijkt je leven. Iedereen heeft het nodig, zowel privé als op het werk.

Houd je medewerkers ook thuis betrokken en steek ze een hart onder de riem. Dit kan in de vorm van een presentje of een mailing met tips en tricks en handige gadgets om deze tijd door te komen. Denk aan praktische zaken als opladers of draadloze oortjes, maar ook aan een Stay Fit of een blijf gezond pakketje. Ook een thuis survivalkit kan heel goed werken. Een klein cadeautje als een spel of een lekkere snack om het thuiswerken (of thuis blijven) wat aangenamer te maken werkt altijd goed. Kortom, genoeg ideeën om je medewerkers juist nu thuis te betrekken bij het werk en een steuntje in de rug te geven en zo de afstand naar elkaar een beetje verkleinen. Er zijn talloze mogelijkheden, al voor een paar euro, die passen bij de situatie en jouw bedrijf. We denken graag vrijblijvend met je mee.

We zorgen natuurlijk ook voor al het inpakwerk en verzending naar huisadressen. Je hoeft alleen maar een lijst met adressen aan te leveren, wij zorgen voor de rest. Mocht je zelf materialen toe willen voegen die de medewerkers thuis moeten ontvangen, dan kunnen we deze meenemen in de mailing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies. 

Leave a Reply