Zon, zee & zakelijke zomercadeaus

Wij geloven erin dat een kleine attentie voor je personeel direct bijdraagt aan de sfeer en de cultuur binnen je bedrijf. Zo ook tijdens de periode rond de zomermaanden waarin medewerkers vaak op vakantie gaan en je ze nog een extra prettig gevoel kunt meegeven. Zeker met het vele thuiswerken en het vooruitzicht van een andere zomer dan normaal, is het extra belangrijk om je medewerkers te blijven waarderen.

Op dit moment geldt een negatief reisadvies tot 15 mei voor een vakantie buiten Nederland. De meivakantie zullen we dus thuis door moeten brengen of op zoek moeten gaan naar een vakantieadresje binnen Nederland. Of we in de zomer naar het buitenland mogen is helaas nog steeds onzeker. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we er niks van kunnen maken!

Wij geven je graag drie tips voor mooie zakelijke lente/ pre-zomer cadeaus om je medewerkers een hart onder de riem te steken en te stimuleren om naar buiten te gaan en van het lekkere weer te genieten.

Picknick in het park

Geniet van een gezellige picknick in het park of op het strand. Personaliseer dit cadeau met een picknickkleed volledig op maat.

Zomercadeau brievenbus

In de zomer brengen we vaak veel tijd door op en rond het water. Verstuur een mooi brievenbuspakketje met bijvoorbeeld een opblaasbare stoel, een FOOOTY ball en een maatwerk koeltasje om je drankjes koel te houden.

Gepersonaliseerd beach setje

Let’s go to the beach! Verstuur een maatwerk XXL strandtas en luxe strandlaken met jacquard geweven logo of quote.

Er bestaan talloze manieren waarop je je medewerkers op de juiste manier kunt verrassen met een mooi zomercadeau. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte zomergeschenk. Vul het formulier in of stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Cadeau advies
Minimale afname van 50 stuks
Excl. BTW en verzendkosten

Leave a Reply