The Giftmakers erkend met PSO Trede 3 en het 30+ certificaat!

The Giftmakers is erkend met de hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen en daar zijn we trots op! De PSO is het onafhankelijke keurmerk in Nederland dat duurzaam inclusief werkgeverschap meet en kent vier prestatieniveaus. The Giftmakers behoort sinds deze week tot PSO Trede 3. Daar bovenop ontvingen wij het 30+ certificaat wat aantoont dat ten minste 30% van de medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met het keurmerk tonen wij aan dat wij ons meer dan gemiddeld inzetten voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het vinden en behouden van werk. Daarnaast laten deze certificaten zien dat we tot de 10% best presterende bedrijven in Nederland behoren op het gebied van socialer ondernemen. We willen onze klant LeasePlan Nederland hartelijk bedanken voor het voordragen van onze organisatie voor de PSO certificering.

Adrie, één van onze medewerkers bij Spaarne Werkt, aan het woord: “Je voelt dat mensen je hier waarderen en je voelt dat je iets goed doet. Alle mensen worden na elke opdracht bedankt en er wordt vaak gezegd hoe goed je het doet”.

Vanaf de start van The Giftmakers werken we samen met Spaarne Werkt (voorheen Paswerk). Onze productieafdeling en magazijn zijn gevestigd in het pand van Spaarne Werkt en een groot deel van ons team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zien de meerwaarde in de talenten die deze mensen hebben. Sommige mensen blinken uit in herhalingswerk, anderen zijn juist goed in gedetailleerd werk. Dit zijn talenten die naadloos aansluiten op de aard van onze werkzaamheden. Bij het inpakken van onze cadeaus zijn er veel repeterende handelingen en is het belangrijk dat er veel aandacht is voor de details. Dit is precies wat de mensen van Spaarne Werkt goed kunnen. Een perfecte match als je het ons vraagt.

Wil je meer informatie over de PSO of heb je interesse in het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, stuur ons dan vooral een berichtje.

Leave a Reply