Waarom je Pasen niet moet vergeten als zakelijk geefmoment

De dagen worden weer langer en dat betekent dat het voorjaar eraan komt. Langer licht, zon en lekker naar buiten! Het begin van de lente kan als perfect haakje worden gezien voor een mooi en duurzaam relatiegeschenk. Het is frisse start, tijd voor iets nieuws. De zomer hangt in de lucht en zowel bedrijven als individuen associeren de lente met optimisme, positiviteit en het gevoel van ‘out-with-the-old-in-with-the-new’.

En met de lente in aantocht komen ook de paasdagen in zicht. Een ideaal moment voor jou als werkgever om te werken aan duurzame relaties. Feestdagen zoals Pasen zijn het perfecte moment om betrokken medewerkers te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Een mooi geschenk wordt gewaardeerd en deze waardering draagt bij aan een duurzame langetermijnrelatie.

Wat geef jij met Pasen?

Een Paasgeschenk bestaat vaak uit iets lekkers of een cadeautje. De meest voorkomende lekkernij is iets van chocolade; van paaseitjes tot paas chocoladerepen. Je kunt het zo creatief maken als jij dat wilt. Stuur bijvoorbeeld een brievenbusdoosje vol met chocolade paaseitjes op naar je thuiswerkende collega’s. Zo wordt op afstand waarderen echt een eitje! Of haak meer aan op de lente en geef een kweektuintje tulpenbollen of vlinderbloemen cadeau. Een leuk cadeautje voor medewerkers met en zonder tuin en het perfecte voorjaarscadeau.

Make it personal

Wat je ook geeft met Pasen, maak het persoonlijk. The Giftmakers is goed in het bedenken van onderscheidende producten en verpakking die passen bij de identiteit van jouw organisatie en medewerkers. Het toevoegen van een verpakking op maat, in jouw stijl en kleuren, en een maatwerk kaartje zorgen echt voor een personal touch. Zo laat je aan de ontvanger zien dat je er echt over hebt nagedacht, hoe klein het cadeautje ook mag zijn.

Wil je meer informatie over onze paasgeschenken of wil je graag een cadeau op maat samenstellen? Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat.

Leave a Reply