Merry Corona Christmas!

Het coronavirus heeft het de afgelopen maanden niet makkelijk gemaakt voor veel bedrijven en hun medewerkers. Het is een lastige tijd voor velen en daarom is het juist dit jaar extra belangrijk om het personeel te belonen met kerst. Medewerkers moeten flexibel zijn en hebben voortdurend te maken met een bepaalde onzekerheid. Wanneer gaan we weer terug naar normaal en wat is dat ‘nieuwe normaal’ dan?

Met een persoonlijk en maatwerk kerstcadeau kan je je medewerkers laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Het is een bedankje voor de inzet van het afgelopen jaar. En 2020 was/is een turbulent jaar! Daarom is het deze kerst zo belangrijk om iets voor je medewerkers te doen. Maar hoe gaan we dat precies doen? Hoe kan je het geef-moment toch leuk en bijzonder maken als er bijvoorbeeld geen kerstfeest is op kantoor en alle mooie cadeaus niet persoonlijk gegeven kunnen worden? Hoe maak je impact op je ontvanger als je het kerstcadeau niet face-to-face kunt aanbieden? Wij geven je drie voorbeelden van kerstgeschenken om je medewerkers deze kerst te geven.

Lokaal & Sociaal

Ga voor een kerstpakket met producten die (duurzaam) geproduceerd worden in jouw omgeving. Op deze manier stel je een kerstgeschenk samen met unieke producten en steun je ook nog eens lokale ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket met lekkere streekproducten en een mooie houten serveerplank gegraveerd met de skyline van jouw stad.

Movie Night

Door de huidige situatie moeten we nog steeds zo veel mogelijk thuisblijven. Om dit een beetje aangenamer te maken kan je je medewerkers verrassen met een Movie Night-pakket. Vol lekkere snacks, een Pathé Thuis cadeaukaart voor een gezellige film en natuurlijk een heerlijk plaid om onder te duiken.

Borrelen op afstand

Maak het gezellig thuis! Wil je toch graag kerst vieren met vrienden of familie, natuurlijk op anderhalve meter afstand, dan is een borrelplank van één meter een leuk en handig kerstgeschenk. Kleed je kerstpakket verder aan met wat lekkere hapjes, wijn of bier en je hebt een heerlijke kerstborrel op afstand!

Waarschijnlijk worden de aankomende feestdagen anders dan normaal, maar daardoor niet minder speciaal. Er bestaan talloze manier waarop je je medewerkers op de juiste manier kunt bedanken en verrassen. Bij een jaar dat we in veel opzichten liever zouden willen vergeten hoort wel een onvergetelijke kerst. Wij helpen je daar graag bij.

Leave a Reply