De full-service van The Giftmakers

The Giftmakers is een full-service bureau gespecialiseerd in het creëren, produceren en inpakken van zakelijke cadeaus. Wij zorgen ervoor dat je iets geeft wat met aandacht is geselecteerd, mooi is verpakt en gepersonaliseerd en waarmee jij maximale impact maakt.

Bij The Giftmakers gebeurt alles onder één dak, van de selectie van de cadeaus, het inpakken en het logistieke gedeelte. We kunnen echt ontzorgen. Onze lijnen zijn kort en daardoor zijn wij flexibel. Wij werken samen met experts op verschillende gebieden en daarom kun je er altijd vanuit gaan dat er een goed product wordt geleverd.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met vaste partners op het gebied van drukwerk. Of het nu gaat om het bedrukken van producten, kleding, briefpapier of visitekaartjes. We’ve got you covered. Ook hebben wij een grafisch designer in ons team die de mooiste ontwerpen voor je maakt passend bij de look-and-feel van jouw merk. Zo bieden wij een ongelimiteerde toegang tot creativiteit.

Gift concept & advies

Of het nu gaat om het binden van je medewerkers of klanten, het werven van nieuw talent of een bedankje, wij denken graag met je mee en geven je advies. Samen maken we een selectie van onderscheidende producten en verpakking die het beste passen bij de identiteit van jouw organisatie, de doelgroep, het budget en de gelegenheid. Ook kunnen wij je voorzien van een bestelsite voor zakelijke doeleinden. Zodat je medewerkers bijvoorbeeld makkelijk marketingmaterialen kunnen bestellen.

“You don’t find customers for your products. You find products for your customers.” – Seth Godin

Wij hebben geen vast assortiment of catalogus, maar zoeken bij elke klant en budget een passend cadeau. Wij maken geen producten, maar cadeaus die aansluiten bij jouw bedrijf en medewerkers. Wij zoeken dus een cadeau dat past bij een bedrijf, niet andersom. Door jarenlange ervaring, vaste partners en samenwerkingen en eigen productiefaciliteiten kunnen we elk product en verpakking op maat aanbieden.

Fullfilment & verpakken

Wij ontzorgen je volledig op het gebied van verpakken en fulfillment. Of het nu gaat om het verpakken van producten, het opslaan van voorraad in ons magazijn, order picken of orders verzenden naar elk gewenste locaties. Wij zoeken altijd naar de juiste oplossing voor jou. Wij werken samen met vaste logistieke partners. Van Nederland tot aan Duitsland; Denemarken of de USA, voor elke gelegenheid en locatie kunnen wij de beste cadeaus met impact creëren en vervoeren.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leave a Reply