Cadeautjes voor Dag van de Leidster

Pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en in de gastouderopvang hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit veel gezinnen. Dit doen zij elke dag met veel liefde, betrokkenheid en grote flexibiliteit. Als een blijk van waardering wordt  jaarlijks op elke derde donderdag van september de Dag van de Pedagogisch Medewerker gevierd.

Dit jaar hebben we veel van onze leidsters / pedagogisch medewerkers moeten vragen. Het begin van 2020 was onzeker. Veel kinderdagverblijven en andere opvangcentra moesten tijdelijk sluiten wegens het Covid-19 virus. Anderen moesten juist open blijven om kinderen van ouders uit vitale beroepen op te vangen. Daarom is een attentie dit jaar extra op zijn plaats en zullen veel werkgevers hun medewerkers willen bedanken voor hun harde werk in deze onzekere tijd. 

Cadeau-inspiratie voor Dag van de Pedagogisch Medewerker

Hoe laat jij je waardering blijken?

Wil jij je medewerkers ook extra in het zonnetje zetten dit jaar? Wij bedenken graag een persoonlijk cadeau waar je medewerkers echt blij van worden. Er zijn talloze mogelijkheden, al voor een paar euro, die passen bij jouw mensen en bedrijf. 

We zorgen natuurlijk ook voor al het inpakwerk en de verzending naar verschillende locaties of huisadressen. Je hoeft alleen maar een lijst met adressen aan te leveren, wij zorgen voor de rest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies. 

Leave a Reply