Verras je medewerkers met Pasen

Pasen gaat over het maken van nieuwe verbindingen en een nieuw begin. Dit is dus hét moment om even stil te staan bij waar je nu staat en vooruit te kijken naar de toekomst. Groei en verbinding staan centraal. Geef dit jaar daarom een persoonlijk en origineel paasgeschenk aan de medewerkers die al jaren bij je zijn, of pas net zijn gestart!

Laat betrokken medewerkers zien hoeveel ze voor je betekenen. Aandacht en waardering spelen een grote rol. Gelukkige mensen blijven namelijk bij je en groeien met je mee. Ga daarom voor een cadeau waardoor je medewerkers zich gewaardeerd zullen voelen. Kies iets persoonlijks. Denk bijvoorbeeld aan mooie koffiebekers (voor het Paasontbijt) die met eigen naam gegraveerd kunnen worden. Of ga voor een klassiek paascadeau zoals paaseitjes in een eierdoosje.

Wij stellen de leukste Paascadeaus voor je samen, volledig gepersonaliseerd. Een persoonlijk cadeau is namelijk origineel en uniek. En dat is wat veel mensen leuk vinden als ze een kadootje krijgen. Verras je medewerkers ‘a little egg-stra’ met bijvoorbeeld een luxe chocolade paasei of paasbonbons. Of wat dacht je van een lekker paasontbijtje?

Gebruik de ‘Paas buzz’ om interesse te wekken voor je bedrijf en merk. Het is tenslotte maar één keer per jaar Pasen. Onderscheid je van de rest met een persoonlijk cadeau. Ook al is het maar met een kleine attentie. Juist wanneer mensen het niet verwachten kun je hier enorm veel mee bereiken.

Op zoek naar een Paascadeau, maar kom je er niet uit?

Heb jij al een idee over wat je gaat geven deze Pasen? Of weet je het nog allemaal niet? Wij staan voor je klaar en denken graag vrijblijvend met je mee over een passend cadeau(pakket) op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.