Cadeautjes voor Dag van de Zorg

Zonder onze zorgverleners zou de wereld er stukken anders uitzien

Zonder de verpleegkundigen en verzorgende professionals zou de wereld er stukken anders uitzien. Door de huidige pandemie merken we extra hoe erg we afhankelijk zijn van verpleegkundigen, die dagelijks hun leven riskeren om voor patiënten te zorgen. Zij zijn onmisbaar en daar mogen we best weleens bij stil staan.

Onze zorgprofessionals verdienen groot respect en dankbaarheid voor het werk dat wordt verzet. Daarom wordt elk jaar op 12 mei de Dag van de Zorg gevierd. Op deze dag worden medewerkers van zorginstellingen extra in het zonnetje gezet voor de belangrijke bijdrage die zij leveren aan de gezondheidszorg. De enorme inzet waarmee onze zorgverleners dagelijks hun werk uitoefenen in bewonderenswaardig en hiervoor verdienen zijn veel waardering.

Om deze reden bedenkt en maakt The Giftmakers elk jaar opnieuw passende cadeaus op maat die op deze bijzondere dag gegeven kunnen worden. Het geven van een (kleine) attentie is een traditie geworden. Daarmee laten werkgevers elk jaar opnieuw hun waardering blijken. Om te laten zien dat het werk nooit als ‘normaal’ beschouwd wordt. Zo’n cadeautje hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Wij maken ook het kleinste cadeautje persoonlijk.

Denk bijvoorbeeld aan een brievenbusplantje, mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje en direct verzonden naar alle huisadressen. Of geef je medewerkers een ‘zen-verwenpakket’ om na werk lekker te ontspannen of verras ze met een cadeaupakketje met producten waar ze op werk écht iets aan hebben.

Hoe laat jij je waardering blijken?

Er zijn talloze mogelijkheden, al voor een paar euro, die passen bij de situatie en jouw bedrijf. The Giftmakers helpt je graag bij deze bijzondere dag een passend cadeau op maat te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.