Vacature: productieleider/projectmanager (36 uur)

The Giftmakers is een snelgroeiend, jong en ambitieus bedrijf met een missie. Een gamechanger in de markt van zakelijke cadeaus en relatiegeschenken. In een markt die overspoeld is met aanbieders van dezelfde saaie producten die vaak in de prullenbak belanden, zoeken wij naar een duurzamere manier van geven door gifts te maken die passen, indruk maken en mensen verbinden.

The Giftmakers is het enige fullservicebureau gespecialiseerd in het creëren, produceren en verpakken van (branded) cadeaus met impact. We brengen samen met de klant de behoefte in kaart en werken aan elk detail om zo gifts te maken die perfect passen. Wij geloven dat een passend en mooi verpakt cadeau, wat met aandacht is gemaakt en gegeven, mensen en bedrijven met elkaar verbindt.

Onderstaande kernwaarden representeren The Giftmakers, herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder.

 • Excellent customer service (yes we can)
 • Be nice (to people, the earth, yourself)
 • We don’t find customers for products, we find products for our customers!
 • Stop selling, start helping
 • Quality over quantity
 • The difference is in the detail – check check check
 • Working hard while having fun

De functie

Deze functie betreft een dubbele rol. Enerzijds een stressbestendige productieleider, anderzijds een nauwkeurige projectmanager die het gehele project kan overzien en goed kan schakelen. Deze woorden passen bij de persoon die we zoeken: organisatietalent, nauwkeurig, stressbestendig, liefde voor mensen, planner, kalm en administratief sterk.

Productieleider

Al onze gifts worden met grote zorg en toewijding ingepakt bij onze productiefaciliteit die deel uitmaakt van een sociale werkplaats. Om dit belangrijke onderdeel van ons werk aan te sturen zijn we op zoek naar een gedreven productieleider. Voor deze functie is het van belang dat je met passie kunt werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Projectmanager

Onze gifts bestaan uit veel verschillende onderdelen en ze zijn bijna altijd voorzien van gepersonaliseerd drukwerk, waaronder kaarten, stickers en bedrukte producten. Je zorgt er als gedreven projectmanager voor dat alle producten tijdig en foutloos worden besteld, hierbij sta je in nauw contact met klanten en leveranciers voor het beste resultaat. Ook begeleid je het aanleveren van artworks en stem je dit met zowel klant als leverancier af.

Werkzaamheden

Je stuurt de productie aan waar voornamelijk mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tevens zorg je voor een haalbare planning en zie je erop toe dat deze nageleefd wordt. Verder signaleer je tijdig eventuele vertragingen of problemen en los je deze op proactieve wijze op. Je motiveert en stuurt de productiemedewerkers op de vloer aan. Je bewaakt de voortgang van het productieproces en bent verantwoordelijk voor de efficiency en kosten van de productie en zorgt voor een zo kort mogelijke doorlooptijd. Je bewaakt met een scherp oog de kwaliteit van onze cadeaus en voert bij elke opdracht zelf de kwaliteitscontrole uit. Verder zorg je voor de aan- en afvoer van producten en de verpakkingsmaterialen en ben je verantwoordelijk voor de logistiek. Zo zorg je ervoor dat de klanten stipt beleverd worden. Ook het bijhouden van de voorraad onderdeel van je rol. Uiteraard zorg je dat je administratieve werk op orde is (rapporteren over gemaakte uren, transport en opslag).

Competenties & Vaardigheden

Klantgericht, sociaal, overtuigingskracht, zelfstandig, nauwkeurig, cijfermatig, geordend, doorzetter, team player, stressbestendig, oplossingsgericht en proactief. Daarnaast kun je goed omgaan met mensen en is een groot empathisch vermogen van groot belang. Stelt zichzelf ten dienste van super enthousiaste klanten, medewerkers en leveranciers. Verder heb je een rijbewijs B en veel kennis van Excel.

Als jij je functie goed doet dan zijn wij en onze klanten heel erg tevreden omdat:

 • De cadeaus exact zo zijn als overeengekomen
 • De cadeaus op tijd geleverd zijn
 • De kwaliteit van producten en het drukwerk goed zijn
 • Er goed wordt gecommuniceerd met klanten, leveranciers en contactpersonen bij de sociale werkplaats
 • Er een kraakhelder overzicht is van de status van al onze projecten (opdrachten) / de voorraad en de planning. Deze schud je zo uit je mouw als dat nodig is
 • Er niets onduidelijk is
 • Ons productieteam goed presteert en de mensen graag voor ons willen
 • werken
 • De afdeling overzichtelijk, opgeruimd en schoon is
 • Rapportages tijdig en volledig worden aangeleverd
 • Leveranciers doen wat ze zeggen (en dat is geen vanzelfsprekendheid ;))
 • We weinig tot geen restanten hebben

Spreekt de functie je aan en heb je affiniteit met de markt en onze producten? Wil je bijdragen aan onze missie en het verschil maken in een klein, maar zeer gedreven en gepassioneerd team van Giftmakers neem dan contact op met tanja.lindeboom@thegiftmakers.nl.

Leave a Reply