WHY

CADEAUS MET IMPACT

Alleen al in Nederland wordt er jaarlijks voor meer dan 1 miljard euro aan zakelijke cadeaus uitgegeven. Maar het uitzoeken van een geschikt cadeau is vaak een tijdrovend proces en niet altijd even makkelijk. Door gebrek aan tijd, creativiteit en expertise op dit gebied wordt vaak teruggevallen op clichés. 

THE GIFTMAKERS maakt en selecteert cadeaus met impact. Persoonlijke cadeaus die een onvergetelijke indruk achterlaten en jouw bedrijf doet onderscheiden van de rest. 

"WE MAKE SURE THE THINGS YOU GIVE, YOU GIVE THEM WELL."

WHAT

IMPACTFUL GIFTS MADE EASY

Geen eindeloze catalogus met dezelfde zakelijke geschenken. Geen verborgen kosten en verschillende leveranciers.

Wat wel? Samen maken we een selectie van unieke en onderscheidende producten die passen bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo stellen we het best passende zakelijke cadeau samen waarmee jij impact maakt.

Naast dat we de cadeaus zonder zorgen tijdig op elke gewenste locatie afleveren, ontfermen wij ons ook over de inkoop en de handling. Alle cadeaus worden met de grootste zorg en oog voor detail op stijlvolle wijze ingepakt. Geven met impact was nog nooit zo makkelijk!

HOW

CREATIVITEIT EN SERVICE

Wij combineren creativiteit en service met de beste en meest geschikte partners op het gebied van inkoop, verpakkingen, drukwerk, handling en transport. Zodoende zijn wij in staat om cadeaus met impact te leveren die aan jouw gestelde eisen voldoen.

 

 

AANPAK

Voor elke gelegenheid bedenken en maken wij een cadeauconcept op maat. Neem contact op voor een voorstel op maat.

creatief-concept.png

CREATIVITEIT

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends wat cadeaus en lifestyle betreft. Na een kennismaking waarin we jouw wens en gelegenheid bespreken gaan we aan de slag. Met ons team creëren wij de meest uiteenlopende concepten voor alle denkbare gelegenheden en doelgroepen, waarbij oog voor detail, kwaliteit en de wensen van de klant altijd centraal staan.

 
persoonlijke-service.png

INKOOP

Door jarenlange ervaring op het gebied van binnen- en buitenlandse inkoop en productie, beschikken wij over een breed scala aan partners met gunstige inkoopvoorwaarden. Wij werken zowel met gevestigde merken als met opkomende designers samen. Daarnaast zijn wij ook zelf in staat om producten te ontwikkelen en te produceren.

 
stijlvolle-verpakkingen.png

LOGISTIEK

Onze cadeaus worden altijd met zorg en liefde ingepakt. Onze giftmakers maken zelf de eerste samples en kijken vervolgens aan de hand van een creatief proces welke manier het meest geschikt is. Onze trouwe partners bij de sociale werkplaats ontfermen zich vervolgens over het inpakken van de overige cadeaus.

 
 

TRANSPORT 

Door te werken met vaste partners en ‘in-house’ koeriers, kunnen we snel schakelen en is onze bezorging van de cadeaus flexibel en betrouwbaar.