Dia5.jpg

GIFT CONCEPT & ADVIES

Of het nu gaat om het binden van jouw medewerkers of klanten, het werven van nieuw talent of een bedankje, wij denken graag met je mee en geven je advies. Samen met jou maken we een selectie van (onderscheidende) producten en verpakking die het beste passen bij de identiteit van je merk, de doelgroep, het budget en de gelegenheid.

Dia4.jpg

PRODUCTIE & INKOOP

Wij hebben geen vast assortiment of catalogus, maar zoeken bij elke klant en budget een passend cadeau. Door jarenlange ervaring, vaste partners en samenwerkingen en eigen productie faciliteiten kunnen we elk product en verpakking op maat aanbieden.

Dia1.jpg

FULLFILMENT & VERPAKKEN

Wij kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van verpakken en fulfilment. Of het nu gaat om het verpakken van producten, het opslaan van voorraad in ons magazijn, order picken of orders voor je verzenden naar de gewenste locaties.

 
Dia6.jpg

DRUKWERK & DESIGN

Wij werken samen vaste partners op het gebied van drukwerk. Of het nu gaat om het bedrukken van producten, kleding, briefpapier of visitekaartjes, we’ve got you covered. Ook hebben wij een grafisch designer in ons team die de mooiste ontwerpen voor je kan maken passend bij de look and feel van jouw merk.

Dia3.jpg

ONLINE TOOLS

Wil je een keuzeconcept voor een kerstcadeau of een bestelsite voor marketingmaterialen voor vestigingen? We ontwerpen en bouwen websites en bestelmodules voor onze klanten.

Dia2.jpg

LOGISTIEK

Van Nederland, tot aan Duitsland, Denemarken of de USA, voor elke gelegenheid kunnen wij de beste cadeaus met impact creëren. Wij regelen de productie, de verzending en het logistieke gedeelte, zodat je geheel ontzorgt wordt.