RACKPACK

GIFT INSPIRATIE

Wil je eens iets totaal anders geven aan je medewerkers en/of relaties? Dan hebben wij zojuist het ideale cadeau voor jou gevonden, dat ook nog eens duurzaam is (win-win): De Rackpack. Recent hebben wij dit merk ontdekt en wij zijn fan!

De Rackpack-lijn bestaat uit zes kwaliteitswijn geschenkdozen die elke fles wijn in een luxe geschenk veranderen. En het beste van alles is: ze zijn allemaal nuttig en herbruikbaar! Rackpack is milieuvriendelijk en zorgvuldig ontworpen door bekroonde Nederlandse ontwerpers die gepassioneerd zijn over het milieu, wijn en een goed ontwerp. Alle Rackpack’s kunnen wij voorzien van een special touch door jouw logo en/of tekst erin te graveren.

We lichten een paar toppers van Rackpack voor je uit. First of all de Desk Topper. Een ideaal cadeau om je bureau netjes te organiseren, want wie wil er nu geen clean desk? De Desk Topper is een geschenkdoos voor een fles wijn die kan worden omgezet in een desktop-organizer. De deksel kan worden gebruikt om de compartimenten te verdelen. Super handig voor het organiseren van je bureau, tafel, keuken of slaapkamer!

Of wat dacht je van de Tray Chique? Het Tray Chique-model van Rackpack is een horizontaal gedragen houten doos in de vorm van een huis. Na opening verandert het in een dienblad. Ideaal om lekkere hapjes op te serveren voor bij de borrel!

En last but not least de Wine Sign. Het Wine Sign-model is een geschenkdoos voor een fles wijn die je in een handomdraai omtovert tot een letter box. De Wine Sign kan je voorzien van een persoonlijke boodschap. De Wine Sign wordt geleverd met 85 letters, cijfers en symbolen.