fbpx

We’ll make sure
the things you give,
you give them well!

Bent u op zoek naar een origineel en persoonlijk kerstgeschenk waar u impact bij je medewerkers meemaakt? Voor ieder budget kunnen wij hippe, trendy, originele en stijlvolle kerstgeschenken creëren. Bent u op zoek naar een traditioneel kerstpakket of zoekt u een origineel, modern kerstgeschenk voor elke wens zoeken wij het juiste cadeau. Impact maken op uw ontvanger daar gaan we voor.

Kerstpakket Kerstpret met Fred The Giftmakers
Kerstpret met Fred - Prijs op aanvraag
The Giftmakers Borrelpakket XXL
Borrelpakket XXL - Vanaf €41.00
No Waste BBQ Pakket - Vanaf €31.00
0
+ jaar ervaring
0
kerstgeschenken gecreëerd

Onze klanten

Referenties

“The Giftmakers verzorgt elk jaar weer de kerstgeschenken voor onze medewerkers. Omdat we elkaar goed aanvoelen, spelen ze uitstekend in op onze wensen. Niet alleen de inhoud is belangrijk, maar zeker ook de verpakking. De geschenken worden heel feestelijk in een luxe doos met strik geleverd. Je wordt er echt blij van.”

Astrid Westdijk - LUBA Groep, Leiden

“Heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Sinds we met The Giftmakers samenwerken stromen de lovende reacties van klanten en medewerkers binnen. Mensen vinden het erg leuk om een mooi en uniek cadeau te krijgen en zijn altijd blij met wat ze krijgen. Ik vind het vooral fijn dat we niet meer uren bezig zijn om over cadeaus na te moeten denken. The Giftmakers ontzorgen ons hier volledig in. Zeker de moeite waard dus!”

Cassandra Rietbroek, TPS Groep

“Ruim 2,5 jaar genieten wij nu van de mooie cadeaus die The Giftmakers voor ons bedenken. Zij denken out of the box, waardoor ze met cadeau-ideeën komen die de ontvangers verrassen. Bovendien is het geschenk altijd in stijl verpakt. Een kaartje erbij in onze eigen huisstijl maakt het af. En het belangrijkste: we krijgen leuke reacties van de ontvangers van deze cadeaus, zowel collega’s als klanten.”

Kim te Grotenhuis, Ruitenburg adviseurs & accountants

In 2017 hebben The Giftmakers voor het eerst het geschenk voor de Dag van de PM’er én het eindejaarsgeschenk van Partou geleverd. De geschenken werden heel goed ontvangen door onze collega’s. The Giftmakers zijn creatief, denken mee over de samenstelling, vormgeving én verspreiding van de geschenken en over de boodschap die we als organisatie willen uitstralen. Dit neemt ons veel werk uit handen. Omdat onze medewerkers zo positief reageerden en écht blij werden van de geschenken, hebben we de samenwerking ook dit jaar weer voortgezet. De dames van The Giftmakers staan altijd paraat en komen regelmatig langs om met ons mee te denken. Zo kunnen wij snel schakelen en hebben we regelmatig persoonlijk contact! Dat is heel handig en fijn.

Eva Dekker, Partou

Zullen wij u terugbellen?

Gift concept
& advies

Of het nu gaat om het binden van uw medewerkers of klanten, het werven van nieuw talent of een bedankje, wij denken graag met u mee en geven u advies. Samen maken we een selectie van (onderscheidende) producten en verpakking die het beste passen bij de identiteit van uw organisatie, de doelgroep, het budget en de gelegenheid.

Productie
& inkoop

Wij hebben geen vast assortiment of catalogus, maar zoeken bij elke klant en budget een passend cadeau. Door jarenlange ervaring, vaste partners en samenwerkingen en eigen productiefaciliteiten kunnen we elk product en verpakking op maat aanbieden.

Fullfilment
& verpakken

Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van verpakken en fulfilment. Of het nu gaat om het verpakken van producten, het opslaan van voorraad in ons magazijn, order picken of orders voor u verzenden naar elk gewenste locaties. Wij zoeken altijd naar de juiste oplossing voor u.

Drukwerk
& design

Wij werken samen vaste partners op het gebied van drukwerk. Of het nu gaat om het bedrukken van producten, kleding, briefpapier of visitekaartjes. We’ve got you covered. Ook hebben wij een grafisch designer in ons team die de mooiste ontwerpen voor u maakt passend bij de look-and-feel van uw merk.

Online tools

Wil u een keuzeconcept voor een kerstcadeau of een bestelsite voor marketingmaterialen voor vestigingen? We ontwerpen en bouwen websites en bestelmodules voor onze klanten.

Logistiek

Van Nederland tot aan Duitsland; Denemarken of de USA, voor elke gelegenheid en locatie kunnen wij de beste cadeaus met impact creëren en vervoeren. Wij regelen de productie, de verzending en de logistiek, zodat u zo weinig mogelijk tijd hieraan hoeft te besteden.

Waarom een kerstgeschenk?

Kerst is een bijzonder moment in een jaar. Het moment van waardering geven en ontvangen. Voor een werknemer is een kerstgeschenk waardering voor de inzet van het afgelopen jaar voor de organisatie. Voor een werkgever is het daarom erg belangrijk dat het kerstgeschenk impact bij de werknemers maakt. Het kerstgeschenk is het moment van het jaar waar uw werknemers echt naar uitkijken. Wij helpen u graag met het vinden van het perfect impactvolle kerstgeschenk.

Geven was nog nooit zo leuk

Het kerstpakket is meestal een simpele doos, tas of mand met presentjes. De verpakking is het eerste wat uw ontvanger ziet. Hier begint de cadeau-ervaring mee. Een goed verpakt cadeau laat indruk achter. Daarom zijn wij persoonlijke cadeaus gaan ontwikkelen die impact maken. Onze geschenken worden met zorg door onze sociale werkplaats in een prachtige cadeaudoos gelegd. De doos wordt aan de binnenkant altijd versierd met een zijdepapiertje, die wordt afgeplakt met een stijlvolle sticker. Onze kerstgeschenkdozen hebben we aan de buitenkant versierd met moderne grafische print. Wil u er nog een prachtig lint om heen dan is dit ook mogelijk. Op deze manier wordt een kerstgeschenk uitpakken een impactvolle belevenis.

Kerst inspiratie

VRAGEN OVER FACTURERING

Ilse Jacobs
facturen@thegiftmakers.nl
+31 6 22911551

CONTACT MET ONS TEAM

Laura Notten
laura.notten@thegiftmakers.nl
+31 6 51107193

SHOWROOM & MAGAZIJN

Paswerk
Spieringweg 835
2142 ED Cruquius

Afspraken via Laura Notten
+31 6 51107193

© 2019 THE GIFTMAKERS