WHY

CADEAUS MET IMPACT

Alleen al in Nederland wordt er jaarlijks voor meer dan 1 miljard euro aan zakelijke cadeaus uitgegeven. Maar het uitzoeken van een geschikt cadeau is vaak een tijdrovend proces en niet altijd even makkelijk. Door gebrek aan tijd, creativiteit en expertise op dit gebied wordt vaak teruggevallen op clichés. 

THE GIFTMAKERS maakt en selecteert cadeaus met impact. Persoonlijke cadeaus die een onvergetelijke indruk achterlaten en jouw bedrijf doet onderscheiden van de rest. 

"We make sure the things you give, you give them well."

WHAT

IMPACTFUL GIFTS MADE EASY

Geen eindeloze catalogus met dezelfde zakelijke geschenken. Geen verborgen kosten en verschillende leveranciers.

Wat wel? Samen maken we een selectie van unieke en onderscheidende producten die passen bij jouw bedrijf en doelgroep. Zo stellen we het best passende zakelijke cadeau samen waarmee jij impact maakt.

Naast dat we de cadeaus zonder zorgen tijdig op elke gewenste locatie afleveren, ontfermen wij ons ook over de inkoop en de handling. Alle cadeaus worden met de grootste zorg en oog voor detail op stijlvolle wijze ingepakt. Geven met impact was nog nooit zo makkelijk!

 

 
 

HOW

CREATIVITEIT EN SERVICE

Wij combineren creativiteit en service met de beste en meest geschikte partners op het gebied van inkoop, verpakkingen, drukwerk, handling en transport. Zodoende zijn wij in staat om cadeaus met impact te leveren die aan jouw gestelde eisen voldoen. Lees verder >

 
 
 
 

CREATIEF CONCEPT

Originele zakelijke cadeaus die een onvergetelijke indruk achterlaten.

PERSOONLIJKE SERVICE

THE GIFTMAKERS verzorgt het volledige proces: creatie, inkoop, logistiek en transport.

STIJLVOLLE VERPAKKING

Al onze cadeaus worden met zorg en liefde ingepakt.

 

KLANTEN ZEGGEN