Leidster intro foto.jpg

DAG VAN DE LEIDSTER

Op 20 september 2018 wordt de Dag van de Leidster en de Dag van de Gastouder gevierd. Op deze dag wordt de waardering geuit voor de pedagogisch medewerkers en de gastouders. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een selectie van verschillende cadeaus samengesteld om hen eens even extra in het zonnetje te zetten.

Heb je zelf een idee en wil je dat wij het voor je regelen? Neem dan contact op!

 
Begin je dag goed met dit gezonde meeneem ontbijtje bestaande uit een yoghurtbeker en overheerlijke granola. De yoghurtbeker kan bedrukt worden met tekst of logo in 1 kleur. Prijs per stuk bij 250 zonder verpakking € 4,75 exclusief BTW. 

Begin je dag goed met dit gezonde meeneem ontbijtje bestaande uit een yoghurtbeker en overheerlijke granola. De yoghurtbeker kan bedrukt worden met tekst of logo in 1 kleur.

Prijs per stuk bij 250 zonder verpakking € 4,75 exclusief BTW. 

Tritan drinkfles met transparant gekleurde fruit infuser en bijpassende dop. Inhoud 650 ml. De fles kan bedrukt worden met een logo of tekst in 1 kleur. Prijs per stuk bij 500 stuks €4,00 exclusief BTW. Roestvrijstalen, thermosfles van 900 ml met glanzende afwerking en veiligheidsstop. De fles kan bedrukt worden met een logo of tekst in 1 kleur. Prijs per stuk bij 500 stuks €8,25 exclusief BTW. 

Tritan drinkfles met transparant gekleurde fruit infuser en bijpassende dop. Inhoud 650 ml. De fles kan bedrukt worden met een logo of tekst in 1 kleur. Prijs per stuk bij 500 stuks €4,00 exclusief BTW.

Roestvrijstalen, thermosfles van 900 ml met glanzende afwerking en veiligheidsstop. De fles kan bedrukt worden met een logo of tekst in 1 kleur. Prijs per stuk bij 500 stuks €8,25 exclusief BTW. 

 
Keep it fresh! Saladebeker met een inhoud van 750 ml, inclusief vork en ingebouwd bakje voor dressing. Daarbij krijg je een setje bestaande uit een salade dressing en croutons om je salade extra lekker te maken. De beker kan worden bedrukt met logo in 1 kleur. Prijs per stuk bij 500 stuks inclusief cadeautasje en kaart  €4,85 exclusief BTW. 

Keep it fresh! Saladebeker met een inhoud van 750 ml, inclusief vork en ingebouwd bakje voor dressing. Daarbij krijg je een setje bestaande uit een salade dressing en croutons om je salade extra lekker te maken. De beker kan worden bedrukt met logo in 1 kleur.

Prijs per stuk bij 500 stuks inclusief cadeautasje en kaart  €4,85 exclusief BTW. 

Saladebeker met een inhoud van 750 ml, inclusief vork en ingebouwd bakje voor dressing. Daarbij krijg je 100 ml olijfolie en 123 gram Himalaya zeezout om je salade helemaal af te maken. De beker kan worden bedrukt in 1 kleur. Prijs per stuk bij 500 stuks inclusief cadeautasje en kaart €7,15 exclusief BTW. 

Saladebeker met een inhoud van 750 ml, inclusief vork en ingebouwd bakje voor dressing. Daarbij krijg je 100 ml olijfolie en 123 gram Himalaya zeezout om je salade helemaal af te maken. De beker kan worden bedrukt in 1 kleur.

Prijs per stuk bij 500 stuks inclusief cadeautasje en kaart €7,15 exclusief BTW. 

 
Deze geurkaars van Mijn Stijl is (h)eerlijk geurend en een echte sfeermaker en geschikt voor elke ruimte zowel binnenshuis als buitenshuis. De producten van Mijn Stijl zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij en  gemaakt in Nederland in samenwerking met mensen met een arbeidsbeperking. Prijs per stuk bij 500 stuks €3,25 exclusief BTW. Het etiket wordt op maat gemaakt. 

Deze geurkaars van Mijn Stijl is (h)eerlijk geurend en een echte sfeermaker en geschikt voor elke ruimte zowel binnenshuis als buitenshuis. De producten van Mijn Stijl zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij en  gemaakt in Nederland in samenwerking met mensen met een arbeidsbeperking.

Prijs per stuk bij 500 stuks €3,25 exclusief BTW. Het etiket wordt op maat gemaakt. 

Botanical cactus: gevuld met cactuszaad. Afmetingen zakje 19 x 12 cm. Geluksmomentjes: gevuld met Oxalis, ook wel bekend als geluksklaver. Afmetingen zakje 19 x 12 cm. Zo trots als een pauw: kraft doosje gevuld met Anemonen de Caen. Deze bloemetjes staan gegarandeerd voor een stevige bloei.  Afmetingen doosje: 11×16,5×3 cm. Vanaf €2,00 bij 250 stuks exclusief BTW. 

Botanical cactus: gevuld met cactuszaad. Afmetingen zakje 19 x 12 cm.

Geluksmomentjes: gevuld met Oxalis, ook wel bekend als geluksklaver. Afmetingen zakje 19 x 12 cm. Zo trots als een pauw: kraft doosje gevuld met Anemonen de Caen. Deze bloemetjes staan gegarandeerd voor een stevige bloei.  Afmetingen doosje: 11×16,5×3 cm.

Vanaf €2,00 bij 250 stuks exclusief BTW. 

 
Duurzame notities maak je met dit unieke groeipotlood van Sprout en notebook. Aan de bovenzijde bevat de Sprout een capsule met zaden. Door het potlood in de grond te steken bloeien er snel vrolijke bloemen of kruiden. Samen met het A6-notitieblokje met maatwerk voorkant wordt het potlood verpakt in een cadeauzakje. Vanaf 500 stuks kan het logo / tekst op het potlood worden gegraveerd. Prijs bij 1000 stuks €4,00 exclusief BTW. 

Duurzame notities maak je met dit unieke groeipotlood van Sprout en notebook. Aan de bovenzijde bevat de Sprout een capsule met zaden. Door het potlood in de grond te steken bloeien er snel vrolijke bloemen of kruiden. Samen met het A6-notitieblokje met maatwerk voorkant wordt het potlood verpakt in een cadeauzakje. Vanaf 500 stuks kan het logo / tekst op het potlood worden gegraveerd.

Prijs bij 1000 stuks €4,00 exclusief BTW. 

Samen gaan we voor groen! Houten insectenhotel dat onderdak biedt aan diverse insecten zoals vlinders, bijen, wespen en lieveheersbeestjes. Een warme en beschutte plaats om de insecten te laten overwinteren. Het insectenhotel is verpakt in een mooie kraft doos. Prijs per stuk bij 300 stuks €4,50 exclusief BTW. 

Samen gaan we voor groen! Houten insectenhotel dat onderdak biedt aan diverse insecten zoals vlinders, bijen, wespen en lieveheersbeestjes. Een warme en beschutte plaats om de insecten te laten overwinteren. Het insectenhotel is verpakt in een mooie kraft doos.

Prijs per stuk bij 300 stuks €4,50 exclusief BTW. 

 
Grow your own cactus met deze set, bestaande uit een aardewerken hangpotje en cactuszaad. Je hebt even geduld nodig, maar dan  is dit hangpotje met cactus ook wel echte eyecatcher in huis. Afmetingen pot: 12 x 12 cm. Prijs per stuk bij 250 stuks €10,50 exclusief BTW. 

Grow your own cactus met deze set, bestaande uit een aardewerken hangpotje en cactuszaad. Je hebt even geduld nodig, maar dan  is dit hangpotje met cactus ook wel echte eyecatcher in huis. Afmetingen pot: 12 x 12 cm.

Prijs per stuk bij 250 stuks €10,50 exclusief BTW. 

Geniet van een heerlijk verwenmomentje met deze luxe gift set. De set bestaat uit: 2 theeglazen, 2 zakjes Brewers cup instant thee en een zakje chocolade kaneel dadels van 120 gram. Prijs per stuk bij 50 stuks €10,50 exclusief BTW. 

Geniet van een heerlijk verwenmomentje met deze luxe gift set. De set bestaat uit: 2 theeglazen, 2 zakjes Brewers cup instant thee en een zakje chocolade kaneel dadels van 120 gram.

Prijs per stuk bij 50 stuks €10,50 exclusief BTW. 

 
Breng je lichaam en geest weer in balans met deze ontspannende producten op basis van Witte Lotus en Yi Yi Ren. De set bestaat uit: 50 ml Mindful bodyscrub, 75 ml Calming shower oil en 50 ml Be kind for your skin bodycream. Prijs per stuk vanaf 48 stuks €10,75 exclusief BTW. 

Breng je lichaam en geest weer in balans met deze ontspannende producten op basis van Witte Lotus en Yi Yi Ren. De set bestaat uit: 50 ml Mindful bodyscrub, 75 ml Calming shower oil en 50 ml Be kind for your skin bodycream.

Prijs per stuk vanaf 48 stuks €10,75 exclusief BTW. 

Hoe kan je je medewerkers beter bedanken dan met een overheerlijke grote reep chocolade? De reep is van het merk Snor en weegt 200 gram. Samen met een leuke bedrukte mok voor thee of koffie bij de chocolade. We verpakken het cadeau in een cadeautasje samen met een bedrukte kaart met eigen design. Prijs per stuk vanaf 100 stuks €6,75 exclusief BTW. 

Hoe kan je je medewerkers beter bedanken dan met een overheerlijke grote reep chocolade? De reep is van het merk Snor en weegt 200 gram. Samen met een leuke bedrukte mok voor thee of koffie bij de chocolade. We verpakken het cadeau in een cadeautasje samen met een bedrukte kaart met eigen design.

Prijs per stuk vanaf 100 stuks €6,75 exclusief BTW. 

 
Hoe kan je je medewerkers beter bedanken dan met een overheerlijke grote reep chocolade? De reep is van het merk Snor en weegt 200 gram. Op de reep staat heel toepasselijk de tekst “Bedankt”. Prijs per stuk bij 250 stuks €3,55 exclusief BTW. *De inlegger kan op maat worden bedrukt vanaf 500 stuks. 

Hoe kan je je medewerkers beter bedanken dan met een overheerlijke grote reep chocolade? De reep is van het merk Snor en weegt 200 gram. Op de reep staat heel toepasselijk de tekst “Bedankt”.

Prijs per stuk bij 250 stuks €3,55 exclusief BTW.

*De inlegger kan op maat worden bedrukt vanaf 500 stuks. 

Multifunctioneel, Smart watch in een sportief design, met bluetooth-aansluiting en oplaadbaar via USB-kabel - inclusief -. De comfortabele verstelbare siliconen riem en het ingebouwde LCD-scherm van 0,49 inch maken het de perfecte gadget voor allerlei sporten, vrijetijdsactiviteiten en dagelijkse activiteiten. APP beschikbaar voor iOS en Android. Gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. Verschillende kleuren leverbaar. Prijs per stuk bij 100 stuks € 10,50,- exclusief BTW. * Tegen meerprijs te personaliseren met logo en/of te verpakken. 

Multifunctioneel, Smart watch in een sportief design, met bluetooth-aansluiting en oplaadbaar via USB-kabel - inclusief -. De comfortabele verstelbare siliconen riem en het ingebouwde LCD-scherm van 0,49 inch maken het de perfecte gadget voor allerlei sporten, vrijetijdsactiviteiten en dagelijkse activiteiten. APP beschikbaar voor iOS en Android. Gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. Verschillende kleuren leverbaar.

Prijs per stuk bij 100 stuks € 10,50,- exclusief BTW.

* Tegen meerprijs te personaliseren met logo en/of te verpakken. 

 
Alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden of bij te komen van je sportsessie. Een duffel tas, bidon (beiden met logo te bedrukken in 1 kleur) en een heerlijke  muesli reep met een eigen design. We verpakken de muesli reep en de bidon in de tas. Prijs per stuk bij 250 stuks €7,50 exclusief BTW. 

Alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden of bij te komen van je sportsessie. Een duffel tas, bidon (beiden met logo te bedrukken in 1 kleur) en een heerlijke  muesli reep met een eigen design. We verpakken de muesli reep en de bidon in de tas.

Prijs per stuk bij 250 stuks €7,50 exclusief BTW. 

Bluetooth speaker met metalen behuizing. Met radio, mp3 speler, handsfree bel functie in gebouwde oplaadbare accu. Incl. USB lader en aux-in kabel. 59×50 mm. De speaker wordt bedrukt met een tekst of een logo in 1 kleur. Het speakertje wordt verpakt in een cadeautasje met een op maat gemaakte kaart. Prijs per stuk bij 500 stuks €7,00  exclusief BTW. 

Bluetooth speaker met metalen behuizing. Met radio, mp3 speler, handsfree bel functie in gebouwde oplaadbare accu. Incl. USB lader en aux-in kabel. 59×50 mm. De speaker wordt bedrukt met een tekst of een logo in 1 kleur. Het speakertje wordt verpakt in een cadeautasje met een op maat gemaakte kaart.

Prijs per stuk bij 500 stuks €7,00  exclusief BTW. 

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Telefoonnummer *
Telefoonnummer
Pakket *