Let's Hear That Sound!

LET’S HEAR THAT SOUND!

  • Kreafunk agroove speaker – verschillende kleuren mogelijk.
 

Deze moderne bluetooth speaker van Kreafunk is door zijn ronde lijnen en simpele vormgeving een ware toevoeging aan ieder interieur! De zwarte aGroove speaker is leuk voor thuis, maar ook gemakkelijk om mee te nemen. Met een speeltijd van 24 uur (op 80% volume) kun je urenlang genieten van je favoriete muziek. 

Deze draagbare speaker wordt geleverd in een mooie, houten doos en is daardoor leuk om cadeau te geven of te ontvangen. Via bluetooth kun je draadloos muziek van je telefoon en/of laptop afspelen. Tevens beschikt de aGroove over een USB-aansluiting.

  • Wijn staat in de top drie van meest gegeven cadeaus. Vanaf nu is het mogelijk om een wijncadeau súper persoonlijk te maken. Humor, biologische kwaliteitswijn uit Valencia en een geweldig gevoel bij zowel het weggeven als het ontvangen van deze wijnen. Je kunt de fles personaliseren met bijgeleverde pen en kiezen uit 30 wensen. 30 wishes is een fruitige tempranillo uit Valencia van het biologische wijnhuis Neleman met blije vleugjes cacao en specerijen

Verpakt in mooie geschenkdoos met zijdepapier, stickermet logo en een op maat gemaakte kaart.

Prijs per stuk vanaf 50 stuks: € 60,- excl BTW en transportkosten