AANPAK

Voor elke gelegenheid bedenken en maken wij een cadeauconcept op maat. Neem contact op voor een voorstel op maat.

 
creatief-concept

CREATIVITEIT

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends wat cadeaus en lifestyle betreft. Na een kennismaking waarin we jouw wens en gelegenheid bespreken gaan we aan de slag. Met ons team creëren wij de meest uiteenlopende concepten voor alle denkbare gelegenheden en doelgroepen, waarbij oog voor detail, kwaliteit en de wensen van de klant altijd centraal staan.

persoonlijke-service

INKOOP

Door jarenlange ervaring op het gebied van binnen- en buitenlandse inkoop en productie, beschikken wij over een breed scala aan partners met gunstige inkoopvoorwaarden. Wij werken zowel met gevestigde merken als met opkomende designers samen. Daarnaast zijn wij ook zelf in staat om producten te ontwikkelen en te produceren.

stijlvolle-verpakkingen

LOGISTIEK

Onze cadeaus worden altijd met zorg en liefde ingepakt. Onze giftmakers maken zelf de eerste samples en kijken vervolgens aan de hand van een creatief proces welke manier het meest geschikt is. Onze trouwe partners bij de sociale werkplaats ontfermen zich vervolgens over het inpakken van de overige cadeaus. 

TRANSPORT 

Door te werken met vaste partners en ‘in-house’ koeriers, kunnen we snel schakelen en is onze bezorging van de cadeaus flexibel en betrouwbaar.

 

OUR CLIENTS